VM780 Bodycam

 

HYTERA's VM780 er et avanceret bodycam, som er designet til professionelle fra vagt- og sikkerhedsbranchen og andre, der arbejder i frontlinjen. VM780 er udover sit robuste design samt sin roterbare linse forsynet med et væld af relevante funktioner, som optimerer bevissikring herunder automatisk upload af data til DEM (Digital Evidence Manager) platformen. 

HYTERA's VM780 forhandles med CLOUD integration, så du som slut bruger ikke skal bøvle med drivere, software og kabler for at få dine optagelser sikkert fra enheden til dit lokale drev. Vi kan opsætte HYTERA's CLOUD således at optagelser slettes automatisk efter 24 timer, såfremt de ikke skal bruges. Dette betyder, at optagelser ikke gemmes medmindre de er vigtige for en konkret episode, hvilket er essentielt i relation til GDPR.

Det er muligt at få sine VM780 enheder integreret med HYTERA's "HyTalk" DISPATCHER platform, så du som administrator eller supervisor kan reagere og assistere medarbejdere i fronten. DISPATCHER platformen er et særligt udviklet webmodul, hvor du kan se operatørens real-time placering, samt få adgang til audio og video i kritiske situationer. Dette er særligt relevant for vagt- og sikkerhedsselskaber samt andre organisationer, hvor der er behov for et taktisk overblik.AES256 kryptering på selve VM780 enheden, som forhindrer uvedkommende at få adgang til optagelser i tilfælde af tyveri, tab eller uheld.